Brasiliansk vaxning - En hel del rörande Brasiliansk vaxning


Brasiliansk Vaxning i Kista

Det finns totalt 5 skönhetssalonger som kanske kan hjälpa dig med Brasiliansk Vaxning i Kista där några har bra erfarenhet av brasiliansk vaxning. I Kista kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på Brasiliansk Vaxning och dessutom kan priserna variera. Det är bra om någon man redan känner någon som vaxat sig brasilianskt så att hon eller han kan rekommendera en som är duktigt på just brasiliansk vaxning. Information och betyg om de som arbetar med brasiliansk vaxning i Kista kan man med lite tur hitta på nätet.


Då det finns flera företag i eller i närheten av Kista som erbjuder brasiliansk vaxning är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av vaxningar de håller på med. När du kontaktar någon för hjälp med Brasiliansk Vaxning är det bra ifall du har en uppfattning om vad du vill ha av vill för typ av brasiliansk vaxning utförd men också på vilket sätt du vill bli vaxad. Ska hårborttagningen vara permanent, ske den ske med vax eller med laser? En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor skönhetssalonger som håller på med brasiliansk vaxning.


Det är lättast att komma i kontakt med någon duktigt på Brasiliansk Vaxning i Kista genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla skönhetssalonger inom Brasiliansk vaxning i KistaVictus Medical Group AB

Isafjordsgatan 30A

164 40 Kista

08-56461930Hudateljén i Sollentuna

Nystadsgatan 31

164 75 Kista

08-359120NagelOasen

Kotkagatan 9

164 75 Kista

070-4990901Järva Hud & Fotvård

Sibeliusgången 19

164 72 Kista

08-7508770