Brasiliansk vaxning - En hel del rörande Brasiliansk vaxning


Brasiliansk Vaxning - Oasen i Djursholm Center för Helhetsterapi Berits Hudvård

Oasen i Djursholm Center för Helhetsterapi Berits Hudvård är en av totalt 3 företag som kanske kan hjälpa dig med Brasiliansk Vaxning i Djursholm som kan hjälpa dig med vaxning. Både skicklighet och pris skiljer mellan olika skönhetssalonger som erbjuder brasiliansk vaxning och därför kan det vara bra att jämföra med andra som också utför brasiliansk vaxning i Djursholm eller på orter i närheten i av Djursholm.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig med att vaxa dig brasilianskt bör du veta vilken typ av vaxning du vill ha. Mycket bra info om detta kan du oftast hitta på webbsidorna hos de som utför brasilianska vaxningar. Eftersom det finns flera som kan vaxa brasilianskt i eller nära Djursholm är det definitivt lönsamt att undersöka pris och eventuella rekommendationer hos minst två som gör brasiliansk vaxning. Du bör definitivt kolla Oasen i Djursholm Center för Helhetsterapi Berits Hudvård eftersom det är en riktigt bra skönhetssalong.


Enklast kan du komma i kontakt med Oasen i Djursholm Center för Helhetsterapi Berits Hudvård kanske kan ge dig din brasilianska vaxning enligt nedan:


Oasen i Djursholm Center för Helhetsterapi Berits Hudvård

Gudmundvägen 7

182 69 Djursholm

08-7551232